Ekonomika, úrokové miery a centrálna banka Otázka úspor a úrokových mier kritickým okom - Adamec, Štefan
Otázka úspor a úrokových mier ako kritická makroekonomická podmienka trvalejšieho oživenia stability ekonomiky SR. Primeranosť úrovne, štruktúry a mechanizmu úrokových mier.