Ekonomika Slovenskej republiky v marci 1993
Porovnanie výkonnosti ekonomiky hlavných odvetví Slovenska v marci 1993 s rovnakým obdobím roku 1992. Indexy cien poľnohospodárskych produktov. Priemerné mesačné mzdy v I. štvrťroku 1993.