Juhovýchodná Ázia: Posledný investičný raj? - Němec, P.
Hospodárska reforma vo Vietname. Podiel zahraničných investícií a investičné zámery. Hrubý domáci produkt krajín juhovýchodnej Ázie. Zahraničnoobchodné styky Vietnamu.