Perspektívy ekonomiky Slovenskej republiky Ekonomickí experti odpovedajú na anketové otázky Ekonomického ústavu SAV - Prosnan, Jozef
Výsledky anketového prieskumu názorov mimovládnych ekonomických expertov výskumu, vysokých škôl a podnikateľskej sféry na vývoj ekonomiky Slovenska do konca r.1993 (anketa sa uskutočnila od 14. do 25.6.1993).