Státy, které si často vypůjčují
Rozhovor s poprednými hospodárskymi pracovníkmi o súčasnom stave hospodárskeho rozvoja v Grécku, Portugalsku, Španielsku, Švédsku a Veľkej Británii. Makroekonomické ukazovatele, platobná bilancia, zadlženosť, financovanie a hodnotenie úverovej schopnosti uvedených krajín.