Výsledky českého hospodaření v roce 1992 a na počátku roku 1993 - Dyba, K.
Hospodárska situácia ČR. Výsledky hospodárenia ČR v r. 1992 a na začiatku roku 1993. Vnútorné a vonkajšie podmienky hospodárskeho vývoja. Hlavné smery a ciele hospodárskej politiky v makroekonomike a mikroekonomike.