Štatistické údaje o výkonnosti českej ekonomiky Pochybnosti a realita - Šujan, I.
Objasnenie nejasností okolo štatistických údajov produkcie v ČR. Predbežné a definitívne údaje. Nedostatočnosť údajov za organizácie s 25 a viac pracovníkmi. Otázka prepočtov na rovnaký počet pracovných dní. Orientačné zložené ukazovatele. Vývoj mesačných ukazovateľov a odhady HDP. Trend výkonnosti českej ekonomiky.