Aká bude hospodárska politika Slovenska? 1 Ciest je niekoľko, treba ísť tou správnou - Okáli, Ivan
Hospodárska situácia a hospodárska politika od začiatku r.1993. Ekonomické aktivity, zmena privatizačnej stratégie. Vytváranie predpokladov pre zlepšenie privatizačného procesu a zvýšenie záujmu zahraničného kapitálu a jeho investovanie na Slovensku. Ekonomické riziká zabraňujúce tomuto postupu. Riešenie hospodárskej situácie v oblasti bankrotov ako ohnísk krízového stavu hospodárstva.