Propojení zemědělství s potravinářským průmyslem - Mezera, J.
Užšie prepojenie potravinárskeho priemyslu s poľnohospodárstvom v Českej republike. Typy väzieb. Súčasná štruktúra podnikov. Modelové chápanie. Nástroje podpory. Výhody a riziká prepojenia. Vývojové tendencie vzájomného prepojenia poľnohospodárstva so spracovateľským priemyslom.