Zemědělství a ekonomická reforma - Sokol, Zdeněk
Vývoj poľnohospodárstva v r. 1991-1992. Makroekonomické postavenie poľnohospodárstva. Ekonomická reforma a jej dopad na poľnohospodárstvo. Transformácia a privatizácia poľnohospodárskych podnikov a reštrukturalizácia poľnohosp. výroby.