V družstvách podľa možností Spotrebiteľské ceny v 1. štvrťroku
Cenový vývoj na Slovensku podľa údajov Slovenského štatistického úradu. Zvýšenie spotrebiteľských cien v 1. štvrťroku oproti stavu na konci minulého roku v priemere o 10,5 perc. Diferencovaný vývoj cien. Vývoj spotrebiteľských cien v systéme spotrebných družstiev.