Načo je firme marketing? Veď predávať je tak ľahké ... - Ting, M.
Definícia marketingu, význam marketingu. Štyri základné prvky marketingu (4 P product, price, place, promotion). Najnovší trend - ľudský faktor "people". Termín "marketéri" - pracovníci zaoberajúci sa priamo marketingom. Deväť základných činností marketingu podľa Výboru marketingových organizácií COMO. Význam komunikácie a komunikácia ako poradenská disciplína.