Perspektívy rozvoja franchisingu - Pavlakovic, I.
Rozhovor s americkým podnikateľom - majiteľom firmy Inter-Trade, ktorý stál pri zrode výstavy East Europe '93 v Las Vegas. Franchising a perspektívy jeho rozvoja v strednej a východnej Európe. Výhody franchisingu a oblasti jeho najväčšieho uplatnenia.