Prevod obchodného podielu spoločníka spoločnosti s ručením obmedzeným Komerčné právo a podnikatelia - Profant, M.
Pojem obchodného podielu. Zmluva o prevode obchodného podielu. Návrh na zápis prevodu obchodného podielu do obchodného registra.