Nová energetická koncepcia Likvidácia baniam nehrozí - Szitás, I.
Rozhovor s riaditeľom sekcie základných odvetví Ministerstva hospodárstva SR. Súčasná palivovo-energetická situácia na Slovensku. Koncepcia privatizácie a reštrukturalizácie palivovo-energetického komplexu SR. Význam vodného diela Gabčíkovo a jadrových elektrární pre Slovensko. Situácia v odvetví uhoľného baníctva v SR.