Stratégia adaptácie poľnohospodárskych podnikov na trh - Grznár, Miroslav
Stratégia adaptácie a trh. Postavenie poľnohospodárskeho podniku na monopolom ovládanom trhu. Ceny. Stratégia útlmu v niektorých odvetviach poľnohosp. produkcie. Sratégia adaptácie a podnikateľské rozhodovanie. Hospodárenie s nákladmi a konkurenčná schopnosť podniku.