How to turn concepts into action - Stoker, G.D
Použitie japonskej metódy stromového diagramu na vytvorenie špecifického plánu činnosti smerujúceho k dosiahnutiue stanoveného cieľa. Predstavuje štrukturovaný prístup zabezpečujúci uplatnenie priamych vzťahov príčiny a následku medzi cieľmi a plánom činnosti, najlepšie v skupinovej realizácii. Skladá sa z odpovedí členov skupiny na riešenie daných úloh so zvyšujúcou sa úrovňou spresnenia. Príklad riešenia pracovného zaťaženia oddelenia kontroly a výchovy špičkových kádrov.