Účetnictví pro podnikatelské subjekty v zemědělství - Valder, A.
Uzávierka účtov k 31.12. Otváranie účtov k 1.1. Vlastný majetok - tvoria ho štyri zložky: základný majetok, kapitálové fondy, fondy tvorené zo zisku a rozdelenie hospodárskeho výsledku (zisku).