ELCAD ver. 3.5 - komplexný CAD/CAM systém pre projektovanie - Košík, J.
Zameranie ELCAD, aplikačného CAD/CAM systému pre podporu automatizovaného projektovania (autor nemecká firma AUTOTEC GmbH). Jeho štruktúra, databázový systém, väzba na riadiace systémy napr. firmy Siemens, ABB, Mitsubishi ai. Riadenie a ovládanie systému, sieťová prevádzka. Hardwarové požiadavky.