Inside the Baldrige award guidelines Category 6: Quality and operational results - Case, K.E
6. časť kritérií pre udelenie Baldrigeovej ceny akosti, ktoré americké spoločnosti používajú na zhodnotenie vlastného stavu kvality, potreby školenia a štruktúrne rozhodnutia. Návod na zodpovedanie rámcových osnov v kategórii výsledkov činnosti podniku pri uspokojovaní požiadaviek zákazníka. Overenie koncepcií akosti, programov a aktivít podniku z hľadiska ich výsledného efektu - uspokojenie požiadaviek zákazníka.