TQM: Leadership for quality transformation. l - Johnson, R.S
Skrátená verzia 1. a 2. kapitoly knihy Richarda S. Johnsona, ktorá je návodom pre americké organizácie na to, ako zvýšiť konkurencieschopnosť na svetových trhoch. Predpoklady a východiská pre implementáciu programu akosti v organizácii. Etapy uvedomovacieho procesu vedúceho k rozhodnutiu vytvoriť systém riadenia akosti.