TQM: sustaining the momentum - Hutton, D.W
Inštitucionalizácia konštantnosti plnenia cieľov totálneho riadenia akosti (TQM) v podniku. Vzhľadom na úpadok systémov akosti kanadské firmy urobili inventarizáciu prostriedkov na udržanie dynamičnosti systémov a ich účinnosti v praxi. Na udržanie a rozvoj TQM v podnikoch zriadený Institute of Quality Assessment (Inštitút hodnotenia akosti - IQA), ktorého členmi sú podniky využívajúce jeho služby. Náplň, výsledky a výhľady činnosti.