Príručka spotrebiteľskej politiky. 5
Regulácia trhového správania sa. Potreba legislatívy na kontrolu správania sa podnikateľskej sféry a ochranu spotrebiteľov. V krajinách OECD trestné právo poskytuje sankcie proti zneužívaniu trhu, predovšetkým v situáciách, keď spotrebiteľ je v nevýhode v dôsledku svojej nevedomosti.