Budúcnosť ruskej ropy
Hodnotenie štruktúry ropného priemyslu v bývalom ZSSR. Ekonomické reformy ruského hospodárstva a ich dopad na súčasné zmeny v ropnom priemysle. Hodnotenie významu týchto zmien pre ťažbu a vývoz ropy. Nevyhnutné opatrenia v transformácii ruského ropného priemyslu v najbližšom období.