DOS se ještě udrží - Jeger, D.
Vznik a rozvoj osobných počítačov a problematika operačných systémov. Operačný systém MS-DOS. Rýchle a jednoduché spracovanie grafických informácií v operačnom systéme LISA, prvá verzia MS Windows. Operačný systém Unix. Vývoj perspektívy systému Windows.