Služby pro UNIX.
Popis UniLinx - informačného systému pre UNIX System V. Jednotný zdroj informácií, produktov a služieb a zároveň obchodnej firmy založenej UNIX System Laboratories a Tangent International Computer Consultants. Ciele firmy, spracovanie informácií, použitie systému, čo systém poskytuje zákazníkom používajúcim produkty UNIX.