Total quality management in the performing arts - Welch, S.C
Miesto reprodukčných umení v uspokojovaní kultúrnych potrieb obyvateľstva a v ekonomickej a organizačnej sústave spoločnosti. Vzťah hodnotenia umeleckého zážitku a organizačného útvaru, ktorý je jeho inscenátorom. Požiadavka nového modelu riadenia umeleckých organizácií s uplatnením prvkov totálneho riadenia akosti (TQM). Predpoklady a účel realizácie modelu. Etapy akčného plánu na zavedenie systému riadenia v organizácii.