Po konferencii európskych ministrov sociálnych vecí
V Bratislave sa v dňoch 28.6. - 2.7.1993 konala III. Konferencia európskych ministrov sociálnych vecí zameraná na sociálnu politiku v európskom regióne v kontexte zásad OSN pre sociálnu politiku a rozvoj. Základné výzvy: päť štrukturálnych zmien. Obsah všeobecnej rozpravy. Záver konferencie a jej výsledky.