Sociální projekty: proměny skandinávského modelu? - Sirovátka, Tomáš
Základné črty efektívnych sociálnych projektov. Financovanie projektov. Projektová organizácia v Dánsku. Charakteristika projektov. Polarizácia alebo pluralizácia usporiadania života.