Úmluvy Rady Evropy v sociální oblasti - Mališová, Z.
Európske predbežné dohody o sociálnom zabezpečení. Európska zmluva o sociálnej a lekárskej pomoci. Európsky zákonník sociálneho zabezpečenia a Protokol. Európska zmluva o sociálnom zabezpečení. Európska sociálna charta a Dodatkový protokol. Európska zmluva o právnom postavení migrujúcich pracovníkov.