K výuce hospodářské statistiky na VŠE v Praze - Jílek, Josef
Špecifické vlastnosti hospodárskej štatistiky. Vzdelanie profesionálneho štatistika. Členenie a spôsob výučby hospodárskej štatistiky. Oblasti ekonomickej analýzy a politiky vo vzťahu k národným účtom. Prehľad štatistických indikátorov pre krátkodobé obdobie.