Italská rodina: Kompromis mezi "starým" a "novým" životním stylem
Štruktúra domácností v osemdesiatych rokoch. Talianske ženy vo veku 25 - 44 rokov. Život talianskych žien v rôznych typoch domácností. Rodinná politika v Taliansku. Sociálna agenda tvorcov talianskej politiky.