Eastern Germany's quality as a business location - Krakowski, M.
Rozbor predpokladov získania súkromných investícií do východných krajín SRN. Činitele brániace rýchlemu zvýšeniu kvality tohto regiónu z hľadiska záujmu investora: možnosti výberu lokácie, ekologické zaťaženie pozemkov, zastaralosť základných fondov, nedostatky služieb a infraštruktúry. Posúdenie účinnosti finančných stimulov pre investora, možnosti obchodu s východnou Európou a výhliadky na dosiahnutia moderného nového vybavenia v regióne.