Přístup vysokých škol ke světovým databázovým střediskům - Šilhánek, J.
Technické podmienky vstupu do svetových stredísk báz dát. Voľba stredísk báz dát. Vlastná komunikácia so strediskom báz dát. Finančné náklady na získavanie informácií. Prístup k primárnym prameňom.