K problematice hodnocení a výběru pracovníků - Rumlena, M.
Hodnotiaci rozhovor a karty pracovného miesta. Problém stabilizácie pracovníkov. Systém vyhľadávania vedúcich pracovníkov. Hodnotenie výkonnosti, možnosti povýšenia a potenciálu. Fordov model výberu. Model operatívneho grafického hodnotenia.