Nová zákonní úprava práce s monitory - Ulrych, M.
Nová smernica ES pre pracoviská s monitormi s váhou zákona a jej význam pre vývozcov, výrobcov, prevádzkovateľov a užívateľov. Termín uplatňovania, vplyv na ochranu práce, povinnosti pre zamestnávateľov, vplyvy na prácu, človek-stroj, kvalita práce.