Perspektivy světového trhu práce - Dráždil, M.
Internacionalizácia trhu práce. Využitie zahraničných pracovníkov. Centrum imigrácie cudzincov záujemcov o prácu v krajinách ES. Štruktúra zamestnanosti zahraničných pracovníkov. Formovanie zvláštneho trhu vysokokvalifikovanej pracovnej sily v dôsledku migračných procesov. Export pracovnej sily, devízová efektívnosť vývozu pracovnej sily.