Nezaměstnanost občanů se ZPS - Lexová, O.
Voľné miesta pre občanov so skrátenou pracovnou schopnosťou (SPS). Regionálny rozmer nezamestnanosti občanov so SPS. Účinnosť opatrení pre občanov so SPS na trhu práce. Plnenie povinného podielu u zamestnávateľov. Zriaďovanie chránených dielní a chránených pracovísk. Výcvikové strediská pre občanov so SPS. Zľavy na daniach u zamestnávateľov. Opatrenia navrhované pre zlepšenie situácie občanov so SPS.