Vývoj bytového fondu a domácností 1961-1991 - Andrle, Alois
Reprodukcia bytového fondu v r. 1961-1991. Počet domácností podľa druhu. Tempo rastu bytového fondu a počtu domácností podľa druhu v percentách. Priemerná veľkosť bytových domácností podľa druhu budov.