Rodinné firmy jsou oporou Několik zastavení v potravinářských podnicích na severu Itálie - Shrbená, Jiřina
Fungovanie rodinných firiem v Taliansku. V odvetví potravinárskeho priemyslu prevaha rodinných firiem. Činnosť niektorých vybraných firiem.