Kapitálový účet a kapitálová pozice ČSFR. 2 - Nešvera, Václav
Kapitálový účet ČSFR a kapitálová (devízová) pozícia. Zapojenie ekonomiky ČSFR do medzinárodných kapitálových vzťahov. Priame zahraničné investície, aktíva a pasíva.