Kapitálový účet a kapitálová pozice ČSFR. 1 - Nešvera, Václav
Komparatívna analýza kapitálových účtov a kapitálovej pozície bývalej ČSFR so súborom krajín so zrovnateľným počtom obyvateľov. Tendencie vývoja svetového kapitálového obchodu. Kapitálová pozícia významných krajín, aktíva, pasíva. Východiská pre medzinárodné porovnanie štruktúry platobných bilancií ČSFR, Rakúska, Fínska, Španielska, Maďarska, Portugalska, Poľska.