Ako zdaňovať príjmy. 13 Osobitné sadzby dane z príjmov fyzických osôb. - Piršelová, Dagmar
Uplatnenie osobitných sadzieb daní z príjmov, pri ktorých je z dôvodu zabezpečenia dane výhodnejšie a praktickejšie daň zraziť hneď pri výplate. Tabuľka: sadzba dane, druh príjmu, vysvetľujúce poznámky.