Novela zákona o správnych poplatkoch Zákon NR SR č.181/1993 Z.z. z 13. júla 1993, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č.320/1992 Zb. o správnych poplatkoch
Text novely zákona č.181/1993 Z.z. z 13. júla 1993. Príloha k tomuto zákonu - Zmeny a doplnky sadzobníka správnych poplatkov.