Zmeny a doplnky Smerníc MP SR o poskytovaní dotácií v PPoK na rok 1993 - Gergel, M.
Dotačná politika slovenskej vlády v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe(PPoK) v roku 1993. Smernice o poskytovaní dotácií v PPoK.