Dokumentární akreditiv - pomocník při vašem podnikání - Milostná, I.
Dokumentárny akreditív ako platobný inštrument používaný bežne v zahraničnom obchode. Dokumentárny akreditív označený ako avizovaný alebo potvrdený. Kumulatívny alebo nekumulatívny revolvingový dokumentárny akreditív. Prevoditeľný dokumentárny akreditív. Praktické príklady na jednotlivé druhy dokumentárnych akreditívov.