Pre podnikateľov a obchodníkov IRB ponúka novú formu bezhotovostného platobného styku - Pumová, A.
Formy bezhotovostného platobného styku v Investičnej a rozvojovej banke. Nový druh bezhotovostného platenia prostredníctvom zaručených šekov. Podmienky platenia prostredníctvom šekov.