Analýza súčasného stavu na kapitálovom trhu a možné východiská. 2. - Vochyan, R.
Negatívny vplyv odkladov všetkých činností a fungovania inštitúcií prekážkou rozvinutia finančného trhu a zapojenia do neho domácich a zahraničných investorov. Obmedzenia v legislatíve. Väzby v činnosti subjektov kapitálového trhu (štát, PVT, Centrum kupónovej privatizácie, RM-Systém Slovakia, Stredisko cenných papierov).