Analýza súčasného stavu na kapitálovom trhu a možné východiská. 3. - Vochyan, R.
Činnosť a postavenie Bratislavskej opčnej burzy - BOB. Vzťahy spotového a opčného trhu, snaha BOB po ich integrácii. Fungovanie BOB.