Kolotoč peňazí Obnovenie kapitálového trhu na Slovensku - Šingliar, M.
Predpoklady rozvoja kapitálového trhu na Slovensku. Obchodovanie na burze. Požičiavanie nadbytočných prostriedkov vo forme venture capital čiže zakladateľského kapitálu. Výhody a nevýhody pôžičky pre pôvodného majiteľa.